måndag 22 september 2014

INTRODUKTION OCH FÖRORD I BOKEN "ALL IN"

Mitt första intryck av Emma efter att ha läst igenom både introduktionen (Förord) och det första huvudstad (Mod) av hennes bok All In är att hon är en kvinna med obeveklig iver att lyckas. Hon vill lyckas sä mycket att hon tillät rädslan för misslyckande (vilket är en viktig del av livet) till att skjuta henne så långt in till at ta livet för allvarligt än hun skulle. Rädslan för misslyckas begränsat hennes önskan om att göra sig själv till firandet av en framgång som hon arbetat mycket hårt för att uppnå.

Min andra intryck av Emma är hennes försök på den omöjliga uppgiften att behaga all människor runt henne. Ingen har lyckats med det, ingen någonsin kommer att kunne göra det.

Det tredje och sista intryck jag har från hennes bok hittills är bristen på stolthet över sig själv. Trots att det var uppenbart för Emma att se från människors reaktion att hon verkligen har gjort nägot ingen i hela världen någonsin har gjort, hun fortfarande inte tillät sig själv att vara stolt.

1 kommentar:

  1. Superbra Jimmy! Din text flyter och genom att skriva om tre intryck och markera när du gör det i texten är din text välstrukturerad och läsarvänlig.

    SvaraRadera